Zantini Espresso zrnková káva 1000g
Zantini Espresso - směs prvotřídních kávových zrn Arabica 30 % a Robusta 70 %
Prvotřídní kávová zrna Arabica nabitá chutěmi hořké čokolády a prvotřídní kávová zrna Robusta oříškové chuti s bylinkově jílovitě zemitou příchutí se dokonale snoubí v této velice dobře vyvážené kávové směsi vyznačující se ukázkovou cremou.
složení: kavová zrna Arabica původu Burundi a Brazílie 30%, kávová zrna Robusta původu Vietnam, Indie a Kamerun 70 %.
Tato kávová směs je ideální pro přípravu kávy a všech kávových specialit v nápojových automatech na místech, kde je požadována zvýšená kvalita nápojů.
- vyznačuje se trvale velice příznivou cenou
- zajistí ekonomický provoz vašeho nápojového automatu
- zvýší kvalitu nápojů.
doporučené dávkování: 7 g / 150 ml
balení: 1000 g
karton: 6 ks
Nevyhovuje vám tento produkt? Podívejte se na na další suroviny pro nápojové automaty.
Nízké cenyZaručujeme dostupné ceny
Vše sklademDoprava zdarma od 5 000 Kč
Exkluzivní výběrVelký výběr exkluzivních produktů
Rychlé dodáníDoručení do druhého dne
Zantini Espresso - směs prvotřídních kávových zrn Arabica 30 % a Robusta 70 %
Prvotřídní kávová zrna Arabica nabitá chutěmi hořké čokolády a prvotřídní kávová zrna Robusta oříškové chuti s bylinkově jílovitě zemitou příchutí se dokonale snoubí v této velice dobře vyvážené kávové směsi vyznačující se ukázkovou cremou.
složení: kavová zrna Arabica původu Burundi a Brazílie 30%, kávová zrna Robusta původu Vietnam, Indie a Kamerun 70 %.
Tato kávová směs je ideální pro přípravu kávy a všech kávových specialit v nápojových automatech na místech, kde je požadována zvýšená kvalita nápojů.
- vyznačuje se trvale velice příznivou cenou
- zajistí ekonomický provoz vašeho nápojového automatu
- zvýší kvalitu nápojů.
doporučené dávkování: 7 g / 150 ml
balení: 1000 g
karton: 6 ks
Složení:
Směs zrnkové kávy Arabica (30%) a Robusta (70%)
Nevyhovuje vám tento produkt? Podívejte se na na další suroviny pro nápojové automaty.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zrnková káva |
---|---|
datum_expirace: | 19.04.2026 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.